Welcome to the Euro-sportring arena, the world of international football tournaments.

We organise tournaments in 13 European countries and each year more then 8000 teams from more then 30 countries participate.
Gerhard Aigner / Zwitserland – Voorzitter Bestuurslid sinds 2006

Gerhard Aigner heeft ruim 30 jaar een vooraanstaande positie bij de UEFA bekleed:  van 1970 tot 1989 als secondant van de Secretaris Generaal en aansluitend van 1989 tot 2003 als Algemeen Directeur. Gerhard Aigner is erelid van de UEFA.

Horst R. Schmidt / Duitsland - Penningmeester
Bestuurslid sinds 2007


Horst R. Schmidt is sinds 1976 werkzaam voor de Duitse Voetbalbond. Tot 1992 als afdelingsdirecteur, daarna als Secretaris Generaal. In oktober 2007 is Horst R. Schmidt benoemd tot penningmeester van de Duitse Voetbalbond. Tijdens het FIFA wereldkampioenschap 2006 in Duitsland bekleedde Horst R. Schmidt de functie van   1e Vice President in de organisatie commissie. Voor het wereldkampioenschap 2010 in Zuid-Afrika verleent hij zijn diensten als adviseur voor de FIFA.

 

Alfred Ludwig / Oostenrijk - Lid
Bestuurslid sinds 2010


Alfred Ludwig is sinds 1986 algemeen secretaris van de Oostenrijkse voetbalbond. Hij bekleedt sinds jaren verscheidene functies in de FIFA en UEFA en werd in 2010 tot algemeen directeur van de Oostenrijkse voetbalbond benoemd.

Jan Peeters / België – Lid
Bestuurslid sinds 2004


Jan Peeters was voorzitter van de KBVB van 2001 tot 2006. Voordien was hij o.a. Secretaris Generaal van de KBVB. Naast zijn activiteiten voor de KBVB is hij tevens  lid van de Disciplinaire Commissie van de FIFA. Jan Peeters is erevoorzitter van de KBVB.

Jean Verbeke / Frankrijk – Lid
Bestuurslid sinds 2000


De Franse Voetbalbond (FFF) wordt vertegenwoordigd door Jean Verbeke. Hij is ere-plaatsvervangend voorzitter van de FFF, voormalig lid van de organisatie commissie van het Wereldkampioenschap in 1998 en teamchef van het Franse nationale voetbalelftal. De Franse regering onderscheidde hem in 2004 als Commandeur met de Orde van Verdienste.

MEDEWERKERS VAN VERDIENSTE
Heinz Peter Birkner (D), Robert Borleis (D), Karel van Eersel (NL), Costantino Falsiroli (I), Günter Fleischer (D), Loek Frijns (NL), Wilfried Gobeyn (B), Lis & Thomas Jensen (DK), Tony
Kmoch (CZ), Herman Korfmacher (D), Otto Nebauer (A),Diny Niemeijer (NL), Jos Quaden (NL), Jim Taylor (SC), Maria Luigia Vignola (I), Bernard Winter (F)